11 augusti 2014

En 20-talskväll under äppelträden

I helgen var jag på kalas med 20-talstema. Fantastiskt roligt att försöka få ihop en trovärdig utstyrsel när jag inte har något hår att "leka med"! Kreativiteten kom som ett brev på posten. Det visade sig att med en vanlig virkad silverfärgad scarf kunde oanade effekter uppnås, kompletterat med några lager smink enligt olika instruktioner och bilder på nätet och ett antal vändor till diverse second handbutiker.

Festen blev så himla trevlig och födelsedagsbarnet - för det var ett sånt kalas - hade fixat i ordning sin trädgård med ballonger och silvertråd så det kändes om att vara med i en saga. Känslan förstärktes även av att alla gäster såg ut som gammaldags filmstjärnor.


Äppelträden bugade sig vänligt över oss. De gav skugga i början och mystiskt skimmer i slutet. Jag har aldrig tänkt på att just äppelträd kunde vara så vackra och spännande, men det var de! Grenarna är liksom knotiga på ett sätt som jag inte lagt märke till förut. Och de små äpplena var som sagolika dekorationer i sig. Dessutom var allt ljussatt med ett vackert sken från både ljusslingor i själva träden och lampor på stolpar i trädgården.

Det var magiskt. Tack kära M!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.