28 januari 2014

Det går inte bra nu

Inte mycket till stund i dag heller. Eller kreativitet för den delen. Tolv minuter i parken. Och det mest kreativa är väl att jag tog en massa bilder på skridskobanan. Som blev alldeles för suddiga.


Dåligt. Dåligt. Dåligt. Var är mitt flow? Var är entusiasmen?

4 kommentarer:

 1. Ah denna stund i skogen som vi alla behöver. Jag tänker att det kanske också finns mentala skogar där du kan vandra för att nå de där 3 timmarna. Dvs att det inte behöver vara "skogen skogen" utan kanske "skogen poesin", "skogen tygaffären", "skogen konstutställningen" och "skogen prata med någon du aldrig pratat med". Själv har jag ju "skogen stranden" just nu och "skogen ljuset". Kram till dig, gillar dina texter!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla Ordinerat! Dina ord värmer. Jag ska verkligen ta mig en funderare på hur jag ska göra med detta. Hur jag får ut mest kreativitet och välmående av naturen, i vilken form det än vara må. Kanske får tänka om ...

   Radera
 2. Ett banalt inlägg men jag älskar fototapeter men har inte fått gehör för att inhandla en.. En norrländsk blank sjö en björkskog en horisont...Hade en vision om att sätta upp en nedanför trappan. Att varje morgon stanna upp i steget och se rakt ut i naturen. Nu har jag iallafall ett stort foto en gånger en meter med en strandlinje från södra sverige. Ingen kalassommardag utan en vanlig grå dag. Och det funkar faktiskt, när jag stannar upp och tittar ut över stranden så känner jag hur livet känns verkligt och vackert och kreativiteten och livsglädjen får sig en liten retning. Kanske skulle beställa en riktigt stor bildtapet med en kavlugn skogssjö och så kan jag sitta på.min trapp en stund varje dag och känna skogen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter som en fin idé! Jag kanske ska följa din linje där, så slipper jag stressa upp mig :) Men vitsen med det jag föresatt mig är ju att komma ut i naturen mer. Och så vidare ... Ja, jag får verkligen ta och tänka igenom det här några varv till, känner jag.

   Radera