2 februari 2014

Nollresultat 2 och 3 - jag har misslyckats

Det kommer alltså inte att gå.

Igår var jag inte ute en enda minut i naturen. Däremot flängde jag fram och tillbaka i tre timmar för att hitta ett skrivbord till ateljén, vilket jag till slut också gjorde. På Fyndlagret för 295 kronor. Eftersom min man var bortrest kånkade jag skrivbordet in i bilen med lite hjälp från personalen, men ut ur bilen och upp i lägenheten alldeles själv. Tungt och jobbigt. Det räknade jag ändå som fysisk träning, alltså kompensation.

Idag samma resultat. Ingen stund i skogen, ingen kompensation. Dock annan nyttig och rolig aktivitet, men ...

Målade andra varvet på ateljéväggen idag! Det kommer att bli fint.
Två dagars nollresultat. Jag kommer inte att ha klarat den här veckan över gränsen, inte ens med de minuter jag har tillgodo. Inget färdigproducerat alster har jag att redovisa heller, men där kan jag ju åstadkomma två stycken nästa vecka ...

Jag måste tänka om. 

Utmaningen måste bli rimlig. Och framför allt ska den leda till mindre stress och mer kreativitet. Det ska ju vara ett lustfyllt projekt! Jag ska tänka igenom och återkomma med en ny giv. (Eller kanske bara acceptera att jag misslyckats, bita ihop och komma igen.)

De pinsamma siffrorna denna vecka:
må - 4 min park
ti - 12 min park
on - 0 min ... (25 armhävningar 16 situps)
to - 42 min park + skog
fr - 0 min ... (10 armhävningar 10 situps)
lö - 0 min ... (30 min kånkande av skrivbord)
sö - 0 min ...
= 58 minuter

3 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. En gång i tiden, i ett annat liv, promenerade jag 25 min innan jag gick och la mig. Det spelade ingen roll hur sent det var, jag gjorde det ändå. Samma runda varje gång. Efter några veckor kompletterade jag med längdåkningsstavarna (obs att detta var långt innan stavgång blev inne). Höga armar upp och bestämda armar ned. Det lät och levde om men när skammen lagt sig kunde jag vila i den där rytmen. De vanliga tankarna försvann ut i stavarna och nya idéer fick plats i kroppen. Låter flummigt, men du fattar. Dallret på armarna försvann också och jag tappade några kilon ganska snabbt. Tricket för att verkligen gå varje dag var att inte tänka på det, bara göra. Det använder jag fortfarande när jag ska röra på mig. Simmade 800 meter idag innan jag ens hann tänka att jag skulle göra det. Kör på, du fixar det här :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag vill verkligen köra på. Men jag tror ändå att jag måste sänka kraven, eller omvandla utmaningen. Nu ger det mig bara stress. Men jag tar till mig det där med att "inte tänka på det, bara göra". Det ligger något i det.

   Kanske är det inte så farligt att misslyckas en vecka. Det kanske ger sig vad det lider ...

   Tack igen för dina ord!

   Radera